Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Leos pizza indre ringvej

1. Generelt Når du opretter dig hos Leos pizza indre ringvej, skal du samtidig acceptere Handelsbetingelserne. Du opfordres derfor til at læse Handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du SEND din bestilling. 

2. Pris og betalingsbetingelser Alle priser er i danske kroner inkl. moms og afgifter. De oplyste priser er varer priser inklusiv moms. 
Vi accepterer altid følgende Betaling: – Dankort – Visa – MasterCard – Mobilpay – Kontant ved levering 
Betalingen bliver først trukket ved afsendelse af din vare, og du vil i den forbindelse modtage en kvittering via email. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt. Det er dit ansvar, at der er penge på den konto, som er tilknyttet det betalingskort. 
Du kan få refundering pengene, hvis: 
– Du ikke har modtaget din bestilling , som du har bestilt 
– Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger Læse mere here  
– Der er trukket et højere beløb, end det du har godkendt. De data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL). Det er derfor kun den pågældende udbyder af betalingsmodulet og Nets, der kan læse dem. 

3. Ændring af Handelsbetingelserne Leos pizza indre ringvej kan ændre Handelsbetingelserne uden varsel og med øjeblikkelig virkning, hvis ændringerne ikke er til ugunst for dig. Sådanne ændringer vil fremgå af https://www.leospizza7000.dk/  

4. leveringstidspunkt og Levering  Levering af din bestilling vil ske at det tidspunkt som fremgår i bekræftelsesmail  , Vi vil forsøge at ringe til dig – på det nummer du har oplyst ved bestillingen ved noget fejl ellers hvis vi kan ikke finde adressen, . Chaufføren må desværre ikke stille varer da alle bestillinger aflevere til den person som fremgår i kvittering

  • Vi levere din bestilling indenfor de angivet 45  – 65 minutter. (Max 3 km fra Ellebjergvej 2, ellers skal der forventes 65 – 80 minutter. levering)
  • I ferier og på helligdage bør påregnes ekstra leveringstid.

5. Emballage  Der opkræver ikke noget emballage.

6. Fortrydelsesret Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug. 

7. Returpolitik Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, fx hvis din vare er beskadiget eller på anden måde ikke er i orden, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning på problemet. Afhængig af situationen vil du kunne få dine penge tilbage eller få udstedt et tilgodehavende bevis, som automatisk fratrækkes ved den næste bestilling. 

8. Reklamation Vi hører altid gerne fra dig, hvis der er noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Reklamationer skal foretages hurtigst muligt – både i relation til leveringen af din bestilling, herunder hvis den slet ikke er leveret, og til selve bestillingen. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service. En reklamation vil altid blive besvaret via email og sms. 

9. Persondatapolitik

  • Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Online Kiosken website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,  registrerer dig som bruger. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
  • Sikkerhed Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
  • Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
  • Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

10. Kontaktoplysninger

Leos pizza indre ringvej

CVR-nummer40723390

AdresseIndre Ringvej 63, 7000 Fredericia
Telefon: 75 93 12 00